به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن امیری مقدم در بازدید سرزده از مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه اظهار کرد: توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری امسال باید در اولویت برنامهها قرار گیرد و با حمایت و هدایت شرکتها و کسب و کارهای نوپا باید مسیر تجاری سازی ایدهها و ورود محصولات به بازار تسهیل شود و یقیناً با بهرهمندی بخش تولید و خدمات از دانش نوین برپایههای فناوری، شاهد سبب کاهش هزینهها، افزایش بهرهوری و اشتغالزایی پایدار و مؤثر در استان خواهیم بود.
وی افزود: فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان با حمایت از کسب و کارهای کوچک و بزرگ از ایده تا اجرا و اقدام مؤثر نهادهای تسهیلگر با هدف توسعه اقتصاد دانش بنیان باید انجام شود و پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه باید نقش آفرینی فعالانه در این عرصه داشته باشد.
استاندار کرمانشاه هموار کردن مسیر توسعه فناوری و نوآوری در استان و فراهم نمودن بستر اقتصاد دانش بنیان را با حمایت مادی و معنوی از نخبگان و ایدههای خلاقانه و نوآورانه خواستار شد و تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکتهای فعال که بر پایه دانش و پژوهش فعالیت میکنند و صاحبان ایده، کارآفرینان و متقاضیان دارای طرحهای نوآور مبتنی بر فناوریهای جدید میتواند حمایت کند.
امیری مقدم تحول اقتصادی استان کرمانشاه را منوط به حمایت از کسب و کارهای جدید و خلاق دانست و گفت: برای توسعه فرهنگ کارآفرینی به صورت ویژه از طرحهای فناور و تحول آفرین حمایت خواهیم کرد.
وی خاطر نشان ساخت: شعار تولید عمدتاً در چند سال گذشته محور امور قرار گرفته است و تأکید و توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی به مقوله تولید و حمایت ویژه از کسب و کاریهای دانش محور با رویکرد حل مشکلات اقتصادی که امسال نیز در شعار سال به عنوان راهبردی اساسی و مهم بیان شد نشان میدهد تولید کلید حل مشکلات اقتصادی است و بر اساس منویات رهبری در پیام نوروزی برای تحقق تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین از همه ظرفیت و امکانات موجود استفاده و بی شک راهبرد شعار سال، راهبردی اساسی برای برون رفت از مشکلات و بهبود وضعیت اقتصادی، معیشت و کاهش نرخ بیکاری در استان کرمانشاه است.
استاندار کرمانشاه حمایت پارک علم و فناوری از کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان برای رشد و ورود به بازار بسیار ضروری دانست و گفت: پارک باید با تسریع در روند اجرایی کردن ایدههای خلاقانه و نوآورانه با ایجاد اشتغالزایی به افزایش روحیه امید در نخبگان کمک کند.
امیری مقدم توجه ویژه به شرکتهای دانش بنیان و نوآور را در مسیر توسعه و پیشرفت استان لازم و ضروری است و همگی وظیفه داریم از ایدههای خلاقانه و مبتکرانه حمایت کنیم زیرا این مهم علاوه بر اشتغالزایی، افزایش تولید و رونق اقتصادی را نیز به دنبال خواهد داشت.
وی از اقتصاد دانش بنیان به عنوان پایه و اساس تحقق اقتصاد مقاومتی نام برد و افزود: بی شک با افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها، به کارگیری دانش در تولید و خدمات، تقویت ارتباط دانش، صنعت و جامعه میتوان در مسیر تحقق تولید اشتغال آفرین و دانش بنیان را بر اساس ایجاد پایههای استوار محکم گام برداشت و شاهد رشد، رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال، افزایش رفاه و اعتماد عمومی بود.
استاندار کرمانشاه به سخنان ریاست جمهوری اسلامی در خصوص ارزیابی دستگاههای اجرایی در سال ١۴٠١ با محوریت تلاش برای تحقق شعار سال اشاره کرد و گفت: بر این اساس انجام و پیشبرد امور بر اساس الگوهای دانشبنیان و ایجاد اشتغال، شاخصهای اصلی ارزیابی دستگاهها در سال پیشرو خواهد بود و در این زمینه همه دستگاهها مسئولیت جدی برای اشتغالآفرینی دارند.
گفتنی است، مجتمع نوآوری جهاد دانشگاهی با وسعت ۶ هزار متر مربع در ۲ فاز ایجاد شده که فاز اول آن به بهره برداری رسیده است و این مجتمع محل استقرار سوله کارگاهی ۲۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور در حوزههای زیستی و گیاهان دارویی، صنایع شمیایی، کشاورزی و غذایی و فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
نظر شما